Pro Audile Oy

Matti Heinonen on vuosien varrella äänittänyt yli 700 äänitettä konserttitaltioinneista studiolevyihin, kokoonpanojen vaihdellessa soolosoittimista yli sadan hengen oopperaproduktioihin. Merkittävä osa näistä tallenteista on tehty kansainväliseen levitykseen ja taltiointien yhteydessä myös Euroopan johtavat konserttisalit ovat tulleet tutuiksi kotimaisten salien rinnalla. Heinosen laaja musiikillinen taustatieto ja erinomainen kyky tulla toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa  antaa tukea ja joustavuutta kaikkein vaativimpiinkin haasteisiin.

Matti Heinonen on toiminut myös taiteellisena tuottajana lukuisilla levyillä ja auttaa mielellään esimerkiksi levyn valmisteluvaiheessa aikataulujen, työjärjestyksen, äänityspaikan yms. suunnittelussa.

HENKILÖSTÖ

Markku Haga on pitkänlinjan musiikin ja myynnin ammattilainen. Markku toimi tuotepäällikkönä
Musiikki-Fazerilla, josta siirtyi vastaaviin tehtäviin SLO:n kautta Hedcomiin. Tänä päivänä hän toimii Pro Audilen myyntipäällikkönä vastaten mm. Sadie-työasemien, SFX-teatteriulosajo-ohjelmistojen ja MF-Digitalin CD/DVD kopiointilaitteistojen myynnistä, koulutuksesta ja ylläpidosta.

Matti Heinonen

Äänittäjä

Markku Haga

Myyntipäällikkö

Jere Heinonen on innostunut äänialan töistä ja saanutkin jo paljon tehtäviä mitä erilaisimmista projekteista. Yläasteella hän toteutti esimerkiksi Ankanpoikarockin äänentoistot ja valot, saaden rehtorilta ja AV-vastuuopettajalta erikoismaininnan aktiivisuudesta, jossa mainitaan mm. ”Jere on osoittanut erinomaista työtä, pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta, joustavuutta, avuliaisuutta, omatoimisuutta ja vastuullisuutta sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin olosuhteisiin.”

Tänä vuonna Jere on osallistunut AES:n äänityskilpailuihin ja jatkaa opintojaan Keudassa tietotekniikan ja elektroniikan parissa.

Jere Heinonen

Äänittäjäharjoittelija