Edustukset

Huippumerkit
          maailmalta.

SCHOEPS mikrofonit

SCHOEPS-mikrofonit nauttivat maailmanlaajuista arvostusta. Mikrofonit ovat tunnettuja erittäin korkeasta laadusta ja käytännöllisyydestä. SCHOEPS on aina kulkenut määrätietoisesti omaa tietään edelläkävijänä.

SADIE PC-äänityöasemat

Sadie on johtaja ja pioneeri PC-pohjaisten digitaalisten äänityöasemien kehittämisessä ja valmistamisessa. Sadie on luotettava, monipuolinen ja laadukas työasema ja siksipä se löytyykin monista ammattitason tuotantoympäristöistä.

Linkit

kotisivut >>

GENELEC kaiuttimet

Perustamisvuodestaan 1978 asti Genelec Oy on valmistanut korkeatasoisia tarkkailukaiuttimia musiikin ja äänen kanssa työskentelevien ammattilaisten päivittäiseen käyttöön. Genelec on ensimmäisenä kehittänyt useita nykyään avainasemassa olevia teknologioita. Useat mallit ovat voittaneet arvostettuja palkintoja ympäri maailmaa ja saavuttaneet standardimaisen aseman ammattilaisten keskuudessa.

Genelecin tarkkailukaiuttimia näet studioissa joka puolella maailmaa riippumatta siitä, onko kyseessä pieni vai mittavan kokoinen studio ja kaikilla kaiuttimilla on sama luonteenomainen piirre toistaa ääntä neutraalisti. Laajasta mallistosta löydät tuotteet kaikkiin sovelluksiin: stereotoistosta moderneihin monikanavasovelluksiin, unohtamatta viimeisimpiä digitaaliformaatteja.

Genelecin kaiuttimien käyttö myös julkisissa tiloissa, esim. auditorioissa, museoissa, oppilaitoksissa ym., on aina ollut osa arkipäivää - eikä ihme, sillä onhan erotteleva ja laadukas toisto edukseen myös paikoissa, joissa ihmisille halutaan välittää tietoa äänen välityksellä.

Linkit

kotisivut >>

MF-DIGITAL
DVD ja CD kopiointi

MF Digital on amerikkalainen kopiointirobottien ja -tornien kehittäjä ja valmistaja. MF-Digitalin tuotteilla voi tehdä laadukkaita kopioita. Yleisimmät tuotteet ovat CD ja DVD levyjen ja USB-tikkujen kopiointilaitteet.

Linkit

kotisivut >>

SFX ohjelmistot

TEATTERIN TEHOSTEIDEN HALLINTAOHJELMISTOT

Ohjelmistoja on siis neljä erilaista pakettia ”Standard, ShowControl, Pro Audio ja Pro Audio/Show Control”. Näistä Suomessa ylivoimaisimman suosion ovat saavuttaneet kaksi viimeksi mainittua pakettia. Näissä ei ole mitään rajoitteita yhtä aikaa soivien tehosteiden määrässä, eikä siinä montaako audioulostuloa voidaan teatteriesityksessä käyttää (ulostulojen määrä riippuu äänikortin ominaisuuksista).

Linkit

kotisivut >>